0/13

Uit NeBelEx Wiki
Versie door Eric Hoepelman (Overleg | bijdragen) op 29 jun 2011 om 21:31 (Nieuwe pagina aangemaakt met '= Tekst regeling = {{0/13}} = Aantekeningen = Categorie:Com.Ov.')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Tekst regeling

Het verdrag wordt samen met de goedkeuringswet in het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt en treedt in werking op de dag die het bepaalt; dit is meestal enkele dagen na de dag van de uitwisseling van de bekrachtigingsoorkonden. Het verdrag gaat dan deel uitmaken van de nationale wetgeving en heeft van dan af bindende kracht.

Het verdrag heeft uitwerking op een datum of op verschillende data, die het bepaalt. Deze hangen veelal af van de datum van de uitwisseling der bekrachtigingsoorkonden; het kunnen echter ook in het verdrag bepaalde vaste data zijn. Die data vallen over 't algemeen na de inwerkingtreding doch kunnen ook daaraan voorafgaan (terugwerkende kracht). Het vindt toepassing met betrekking tot inkomsten die zijn toegekend vanaf bepaalde data of zijn verkregen in bepaalde belastbare tijdperken die in het verdrag zijn aangeduid.


Aantekeningen